مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه ملک

سلام،
پدرم میخواهد ملکش را به صورت مساوری بین دختران و پسران از طریق صلح نامه تقسیم کند. وکیلی که (از طرف یکی از پسران آمده بود) متن صلح نامه را نوشته است هیچ اشاره ای به تقسیم مساوی در متن نکرده است و می گوید که متن زیر به معنی تقسیم مساوی است. سوالی که من داشتم این است که آیا این متن به معنی تقسیم مساوی است؟ از او خواستیم که به صورت شفاف کلمه تقسیم مساوی را بنویسد ولی اوامتناع کرده و می گوید همین متن درست است. لطفا راه نمایی کنید.

برخی از بند های صلح نامه که به گفنه وکیل به تقسیم مساوی اشارخ دارد:
"پنج دانگ از شش دانگ عرصه و اعیانی پلاک .... مستنداً به ماده 752 قانون مدنی مال الصلح با استناد به ماده 757 قانون مدنی فی مابین مصالح و متصالحین تراضی گردید"
"بعد از حیات مصالح هر یک از متصالحین می توانند به میزان قدرالسهم خود هم از عرصه و اعیانی مالک بوده و در آن دخل و تصرف داشته باشند."

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی متن صلح نامه دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موارد مذبور در خصوص مساوی بودن نمی باشد
در صورت تمایل تماس بگیرید