مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از یدکی خودرو فروش

باسلام و خداقوت خدمت یکایک بزرگان ...بنده اهل خوزستانم و خودرو در کاشان بدلیل روغن ریزی و روغن سوزی بصورت روشن حتی کولرروشن تحویل مکانیک دادم و پول نقد جهت خرید تمامیه قطعات به مکانیک دادم و در زمان مشخص سیلندر و سرسیلندر تراشخورده و تمامی قطعات آماده بستن بودند ولی گود مکانیکی خالی نمیشد و بنده هم بخاطر بیماری همسر عجله داشتم که البته دوماهه طول کشید و وقت و فرصت بیشترماندن نداشتم و با کسی دیگر در میان گذاشتیم که بلد از دیدن لوازم یکهفته فرصت خواست و دستمزد نقد که فقط بستن بود و بنده 4میلیون واریز کردم که چنانچه خوردکاری هم داشت انجام دهد ولی ایشون ماشین رو تحویل مکانیکی داد و خودسر تمام وسایل رو تعویض و فاکتور 25 میلیون و حدودا 4ماه زمان برد و در این میان روزانه 100 الی 120 تومن بابت کرایه اسنپ میدادم تا به محل کار برسم و الان 3روزه که ماشین تحویلم نمیدهد مگر حساب صاف کردن....حالا به کجا و پیش چه کسی طلب حق کنم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مجبور نیستید مبلغ را به ایشان بدهیدو همچنین میتوانید بابت خیانت در امانت شکایت کیفری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر ااست اینکار را نکنید و موضوع را به اتحادیه گزارش دهید