مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از کد ملی من برای خدمات درمانی

برای من پیام آمده که 25 آبان 1401 فرزند من یه بیمارستانی دکتر رفته و توسط دکتر ویزیت شده و در صورتی که اصلا فرزند من دکتر در این تاریخ نرفته و سالم هست. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید من چه جور میتوانم پیگیر باشم.

پاسخ ها :

استفاده از کد ملی دیگری برای خدمات درمانی استفاده از کد ملی دیگری