مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام، وقت بخیر.
دوست بنده میخواهد وام بگیرد و از من خواسته کد ملی به عنوان وام گیرنده به او بدهم و خودش هم چک میدهد و ضامن میشود.
من قبول کنم برای من دردسری ایجاد نمیشود؟
با توجه به این که برداشت از حساب ضامن ممنوع شده است.

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
مطلع باشید نهایتا بانک شما را به عنوان وام‌گیرنده می شناسد و از جهت وصول مطالبات بین وام‌گیرنده‌و‌ ضامنین تفاوتی وجود ندارد.

یک وکیل :

سلام اگر بنام شما وام‌اخذ کند مسئول پرداخت اقساط شما می باشد و برای شما مسئولیت حقوقی دارد

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

با سلام
بانک کسی را که وام گیرنده هست در وحله اول می شناسد و در صورت عدم پرداخت وام گیرنده به ضامن رجوع می کند و اگر ضامن مبلغ را پرداخت کند می تواند برای انچه پرداخت کرده به وام گیرنده رجوع کند و اگر وام گیرنده پرداخت نکرد و ادعا کرد وام به شما تحویل شده و کار به اختلاف و دادگاه کشیده شود باید بتوان با مدارک مثبته ادعا را اثبات کرد

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

ازش سندمحکم چک معتبربگیر