مشاوره حقوقی رایگان - وایز وجه اشتباهی به حساب من

سلام روز بخیر. چند وقت پیش مثل اینکه اقایی از تهران
( بنده ساکن اصفهان هستم) به حساب بنده 5 میلیون تومان به اشتباه واریز کردن مثل اینکه ایشون از من شکایت کردن و حسابام مسدود شده من از طریق بانک با ایشون ارتباط پیدا کردم قرار شد پول به حسابشون برگردونیم ولی میترسم پول واریز کنم ولی ایشون به شکایت ادامه بده و منم الان شرایطش ندارم برم تهران به نظر شما چه راهکار مناسبه ؟ با سپاس

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

یک وکیل از تهران بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حتما به شعبه مراجعه نمایید و مبلغ را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مبلغی را در حساب دادگستری واریز کنید و رضایت کتبی آن شخص را همزمان بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید به صندوق دادگستری واریز شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به حستب صندوق دادگستری واریز و همزمان رضایت ایشان را اخذ نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حساب را به صندوق دادگستری واریز نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر در اینگونه موارد معمولاً مشکلی پیش نمیاد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام طی توافق و صورتجلسه ای موضوع را حل و فصل نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا از موضوع شکایت مطمئن نشدید وجهی واریز نکنید..