مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی چه حکمی دارد

اگر شخصی برای حمل مشروبات الکلی متهم باشد و به تعداد زیادی باشد و صاحب اصلی فرار کند و راننده از ترس تهدیدات مشخص بودن بودن جای فرزندانش بترسد و خودش گردن بگیره در بازپرسی آیا میشه بعدش کاری کرد متهم یه زن که سابقه کیفری ندارد و از او کلاهبرداری سنگین شده و به خاطر اینکه بتونه پسرش رو در کنار خواهرش نگهداری کنه به چه ارگان و ریاستی و چه اداره ای برای تخفیف مجازات بره راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، مجازات قانونی سازنده ، خریدار ، فروشنده ، نگهدارنده و حمل کننده مشروبات الکلی ، شش ماه تا یکسال حبس و تا 74 ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای به میزان 5 برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یاد شده می باشد و خودروی حمل کننده و مکشوفه مشروبات الکلی اگر به میزان بیش از 20 لیتر باشد چنانچه با اطلاع مالک باشد به نفع دولت ضبط خواهد شد در غیر اینصورت مرتکب به پرداخت معادل قیمت وسیله نقلیه نیز محکوم خواهد شد .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرواقعامربوط به ایشان نباشد ودلایل اثبات کننده نزدش باشد می تواندارائه دهد،البته بایدباوکیل دادگستری حضوری مشاوره داشته باشید.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

نیاز به مشاوره حضوری دارید مضافا اینکه تا زنانیکه که متهم اصلی را معرفی ننمایید متهم و محکوم به مجازات خواهید شد

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند. مشاوره حضوری و استخدام یک وکیل جهت پیگیری این امرا را توصیه می نمایم