مشاوره حقوقی رایگان - موضوع نحوه محاسبه ساعات کارکرد کارگران شیفت شب 12 به 36 .اضافه کار و مرخصی

باسلام
خواهشمند است نسبت به نحوه محاسبه میزان ساعات کار موظف کارگران شب کاری که می بایست 12ساعت کار 36 ساعت استراحت داشته باشند و اضافه کار و مرخصی هایی که دارند یک راهنمایی بفرمائید چون من از اطلاعاتی که بعضاً درسایت دیدم نتونستم نحوه محاسبه را متوجه بشم اگر امکان دارد راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر هفته 44ساعت باید شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است