مشاوره حقوقی رایگان - سلام من در شرکت یونیک فایننس عضو شدم وحدود 500میلیون سرمایه گذاری کردم وبعد از حدود4ماه یک عضو گرفتم

سلام من یک سهام از شرکت با وعده های دروغین خرید کردم وبعد از حدود 4ماه یک عضو گرفتم ندانسته از جرم وبعداز ان حدود 400میلیون خودم هم سرمایه گذاری کردم حالا این نفر که عضو شده شکایت کرده ودادگاه منو متهم به اخلال در نظام اقتصادی کشور معرفی کرده باتوجه به نااگاهی من ومتضر شدن خودم چند برابر از این اقا چطوری ثابت کنم که من قصد اخلال در نظام رو نداشتم ونااگاهانه عضو گرفتم وایا رضایت شاکی رو جلب کنم بلکه جنبه عمومی به دادگاه کیفری منتقل نشه بهتره ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام باید پرونده بطور دقیق بررسی شود. متاسفانه دادگاه ها در این موارد خیلی سخت گیر هستن. با رضایت شاکی امکان دارد که جنبه عمومی جرم پیگیری شود