مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

با سلام. مادر من حدود یک سال و نیم پیش برای خلع ید و دریافت اجرت المثل ایام تصرف منزل شریکی خود از برادرش شکایت کرد. مادرم 4 دانگ و برادرش 2 دانگ خانه را مالک هستند. دایی من چند بار به حکم دادگاه اعتراض کرده و سه ماه هست که پرونده شکایت مادرم به دادگاه تجدید نظر رفته ولی هنوز حکم از طرف دادگاه صادر نشده و ابلاغ هم برای ما ارسال نشده است. سوال من این است که 1.چه مدت طول می کشد تا دادگاه تجدید نظر حکم نهایی را صادر کند؟ 2. مادرم برای تسریع ابلاغ حکم از طرف دادگاه چه اقدامی لازم است تاانجام دهد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

زمان صدور رای قابل پیش بینی نیست و برای تسریع ابلاغ هم نیازی به کاری نیست

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... بسته به شعبه دادگاه و تراکم کار آن دارد... نهایتاً مراجعه حضوری و ارسال لایحه و درخواست تسریع در رسیدگی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام احکام تجدید نظر و صدور آنها معمولا زمان‌بر است صبوری کنید مواعد قضایی را نمی‌توان پیش بینی کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چاره جز صبوری نیست
منتظر ابلاغ باشید...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدت زمان رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر مشخص نیست و معمولا به صورت غیر حضوری است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی پیش بینی مدت زمان صدور رای امکان پذیر نمی باشد. می توانند حضوری و یا طی ارسال لایحه ای پیگیری نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی زمان صدور رای قابل پیش‌بینی نیست بهتر است تامل کنید