مشاوره حقوقی رایگان - چگونه بقیه وراث سهمشان را به یک نفر ببخشند که دیگر بعدها ادعایی نسبت به ان نداشته باشند؟

با سلام .بنده بین خودم و پدرم یه مبایعه نامه دستی نوشتم و خانه را از او خریداری کردم ولی مبلغی را پدرم از بنده دریافت نکرد خودش. حالا پدرم فوت کرده است و بنده با وراث دیگر 7 نفر هستیم . حالا یه نفر از وراث دختر حقش را از این خانه میخاهد ایا میتواند ادعایی کند؟ 4 نفر از ورثه شهادت میدهند که پدرمان در زمان حیات خانه را به بنده داده است. ممنون اگه میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام می‌توان ان را در قالب د عقد صلح گنجاند منتهی برای رسیدم به مطلوب باید پرونده بررسی مجدد شود