مشاوره حقوقی رایگان - خانه ورثه ای

سلام.پدر من دو دانگ خانه را بنام مادرم کرده بود ولی راضی نبود و چهار دانگ ان را بنام خودش بود که به چهار پسر نفری یک دانگ برسد.پدرم مریض بود وروی تخت بیمارستان ومنزل بود .دو برادر من خارج کشور هستن و دوپسر ایران هستیم تمام پسر ها وکالت به مادرم دادن که بکارهای انها رسیدگی بکند مادرم در ایران.برادر کوچکترم با همدستی مادرم پدرم را بدون اطلاع من به دفترخانه یکی از اقوام میبرنند و به او می گویند که وکالت کاری بده که دنبال تعمیرات خانه برود برادرم.ودر دفتر خانه بجای وکالت کاری از اون وکالت بلاعزل میگیرند بنام برادر کوچکم ودر وکالت نامه قید شده بود که به گفته خودشان وکالت بلا عزل داده شده ولی پدرم از این کاملا بی اطلاع بوده و به من هم نگفته بودند .پدرم فوت کرد و مادرم برای حصر وراثت اقدام کرده و در ورقه وراثت نوشته که پدر من موقع مرگ هیچ چیزی نداشته و مادرم بعنوان همسر و چهار پسر بعنوان ورثه قید شده بود وبعد از گذشت یکسال که من به این مدارک دست پیدا کردم متوجه شدم برادر کوچکم با وکالت نامه خودش خانه را به مادرم انتقال داده و سند تک برگ گرفته و تاریخ سند دوروز قبل از زمان فوت قید شده است .من به شورای حل اختلاف رفتم و موضوع را گفتم و برگه حصر وراثت مادرم را و درخواستم را نوشتم که دروغ گفته است پدرم هیچ چیزی نداشته و به سر پرستی دادسرا دادم ایا من میتوانم حقم را بگیرم ؟استشهاد محلی هم دارم که خانه مال پدرم میباشد..ایا من میتوانم ارژم را بگیرم یا نه؟لطفا کمکم‌کنید .من با داشتن زن وبا داشتن چهار طبقه خانه پدری هنوز در خانه مردم مستاجر هستم.ایا میشود بحقم برسم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر قبل فوت انجام شده ارثی نبوده که به شما تعلق بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چون در زمان فوت هیچ مالی به اسم پدر نبوده است پس انحصار وراثت صحیح و قانونی بوده است ولی

و شما باید ابتدا دادخواست اثبات حجر پدر را به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید و باید این موضوع را اثبات نمایید

و سپس دادخواست ابطال اسناد انتقالی و ابطال سند رسمی مالکیت را اقامه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
انحصار وراثت صحیح بوده لیکن برای ابطال معاملات می توانید درخواست اثبات حجر پرتان را داشته باشید