مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

با سلام. دو ماه پیش با اختلافات زیادی که بین من و شوهرم بود به خانه مادرم آمدم و با ایشان درگیر دادگاه هستم.
یکی از اساتیدم که سری قبل که با شوهرم دچار اختلاف شدیم و گفت خواستگار من هست این بار هم پا جلو گذاشت و خواست کمکم کند زودتر جدا شویم.
بنابراین باهم پیش وکیل رفتیم. و چون درگیر خرید و فروش ملک بودم به همراهی مادرم و با استادم به بنگاه ها سر زدیم.
از قضا استادم با همسرش دچار مشکلاتی هست. یک شب که من و مادرم خانه بودیم استاد آمد تا راجع به ملکی که خریدیم صحبت هایی داشته باشد. یک دفعه همسرش و پلیس در را زدند و وارد خانه شدند وقتی دیدند با پوشش کامل هستیم و چیز نامشروعی نیست صورت جلسه کردند و رفتند.
حالا همسرش شکایت کرده حتی همسر من را هم ترغیب به شکایت کرده.
من محکوم میشوم؟
حتی اگر پرینت پیام هم بگیرند همه راجع به ملک و مسایل اینچنینی بوده. هر چند گاهی پیام های عاشقانه از سمت استادم به من داده شده اما از سمت من نه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون برای تحقق جرم رابطه نامشروع باید شرایطی خاص وجود داشته باشد و

و شاکی باید دلیل و مستندات قانونی به مرجع فضایی ارائه بدهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رابطه باید دو طرفه باشد اگر از طرف شما پیامی با محتوای نامشروع ارسال نشده است جرم محقق نیست...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نه برای شما و نه برای ایشان مشکلی بوجود نمی آیدصرف صحبت کردن رابطه نامشروع نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت شکایت بررسب و رسیدگی کامل صورت می‌گیرد