مشاوره حقوقی رایگان - مجوز گلخانە همراە مجوز چاە اب

سلام بندە یک قطعه زمین به مساعت 2000دارم زمین کشاورزی بدون سند هستش الان هم میخواهم گلخانه بسازم ایا مجوز گلخانه و چاه امکان دارد تذکر زمین کشاورزی ولی بدون سند تایدی شورا ودهیار موجود هست ممنون از شما

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرف داشتن تصرف در زمین برای شما کافی است و حقوقی در آنجا داشته باشقد نیازی به داشتن سند رسمی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چون زمین شما دارای سند مالکیت نمیباشد برای اخذ پروانه چاه و مجوز گلخانه ابتدا باید مالکیت شما محرز گردد و سپس درخواست مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مالکیت محرز شود امکان احقاق حقوق شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از اداره جهاد کشاورزی و باغات مجوز بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق جهاد کشاورزی پیگیری نمایید