مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی شهرداری

باسلام. به جهت تبدیل وضعیت از شهرداری به دیوان عدالت اداری شکایت کردم که حکم دادگاه بدوی به نفع من و الزام به اجابت خواسته شاکی بوده و حکم دادگاه تجدیدنظر قرار رد دادخواست و محکومیت مدنی و حکم به انجام عمل معین علیه شهرداری و حکم دادگاه اجرای احکام مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم بود..
امروز پیامک دیوان به دست من رسید که قید شد دادخواست و ضمائم از حیث شرایط قانونی درحال بررسی است و پرونده در معاونت قضایی امور اداری استخدامی و فرهنگی ثبت شد
پرونده به شعبه 28 تجدیدنظر ارجاع شد..
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید پرونده در چه مرحله ای است و سرانجام آن چیست؟

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام ،با توضیحاتی که داده اید ،ظاهرا به رای بدوی که به نفع شما صادر شده،از سوی آن اداره (شهرداری )اعتراض شده است و پرونده مراحل تجدید نظر را طی مینماید.
برای اطلاع دقیقتر با توجه به شماره شعبه میتوانید مراجعه و پیگیری نمایید.