مشاوره حقوقی رایگان - ارتشا

سلام من فرروردین ماه سال 1401 اقدام به ثبت نام وام ازدواج نمودم که در تیر ماه تعیین شعبه گردیده و به بانک مراجعه نمودم و پس از تکمیل مراحل و ضامنین و پرداخت وام از سوی شعبه یکی از کارمندان بانک درخواست قرض دادن پول به علت بیماری حاد همسر خویش کرد که من پس از ان به علت دلسوزی مبلغ چهار میلیون تومان پول به ایشان قرض داده ام ولی الان از ایشان شکایت شده به علت رشوه و مرا نیز به عنوان رشوه دهنده احضار نموده اند رای دادگاه در این خصوص چیست؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
پرونده نیاز به بررسی دارد. اگر قرض دادن بعد از واریز وام بوده و تمام مراحل و شرایط پرداخت وام طی شده مشمول رشوه نخواهد شد .

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام بستگی به نحوه دفاع شما در دادگاه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صدور حکم دادگاه ، بستگی به دفاعیات شما و کارمند در جلسه دادرسی خواهد داشت

و در صورت اثبات جرم ، مجازات حبس خواهید داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به دفاعیات شما دارد
باید برسی شود تا ببینیم رشا اتفاق افتاده است یا خیر در صورت محقق شدن هر دو مجازات خواهید شد