مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوجه

با سلام دختری هستم که حدود 1 سال با شوهرم عقد کردم.هردو از دو شهر دور هستیم.متاسفانه بعد از عقد به وابستگی شدید شوهرم به خانواده اش ینی هرچه خانواده اش بگن رو باور میکنه و خسیس بودنش و زیر قول زدنش ب خاطر محل سکونت و الان چند ماهه من رو ترک کرده و هیچ خبری ازم نمیگیره. از اول هم نفقه نداده و حتی یارانمو خودش برده. بعد چن ماه برگشته میگه خانوادتو بنداز دور بیا اینجا مثل مجسمه داخل شهر ما نزدیک خانوادم زندگی کن و حقوقتم برای من، در غیر این صورت شَرِت کم.. حتی گفت هیچی ندارم مهریه هم بخای.
دیگه خبری ازش نیست الان 8 ماهه. تروخدا راهنماییم کنید صبرم تموم شده. چه کار کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر هنوز عقد و باکره هستید می توانید به حق حبس استناد و نفقه ومهریه خود را مطالبه کنید.