مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد به دلیل بیماری همسر

سلام باحترام. همسرم ناراحتی افسردگی شدید دارد 25روز بیمارستان بستری بوده . نیاز به مراقبت دارد 24 سال خدمت دارم (نیروهای مسلح) میتونم تقاضا بدم

پاسخ ها :

بازنشستگی پیش از موعد به دلیل بیماری همسر بازنشستگی پیش از موعد نیروهای مسلح بازنشستگی پیش از موعد بازنشستگی