مشاوره حقوقی رایگان - سن مجاز برای ثبت نام آزمون کانون وکلا

سلام و وقت بخیر
نظر به اینکه شرط سنی و مجاز برای ثبت نام در آزمون وکالت کانون وکلا 24 سال تمام است، منظور از 24 سال تمام ورود به 25 سالگی می باشد به گونه ای که سن شخص 25 سال و یک روز و دو روز سه روز ... باشد؟ یا منظور ورود به 24 سالگی و 24 سال ویک روز و دو روز و سه روز... است؟
با سپاس و تشکر فراوان

پاسخ ها :

سن مجاز برای ثبت نام آزمون کانون وکلا ثبت نام آزمون کانون وکلا آزمون کانون وکلا