مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صافکار خودرو به دلیل عدم تعمیر

با سلام بنده یه پراید که از جلو تصادف کردم را پیش صافکار بردم ولی ایشون با اینکه تسویه کردم باهاشون هیچ کاری رو ماشین انجام ندادن و الکی سرهم کرده ماشین رو .من ماشین رو تحویل نمی گرفتم ولی ایشان من را تهدید به پارکینگ می‌کرد که ماشین رو میبرم میزارم پارکینگ .جوری درست کرده ماشین رو که اطمینان ندارم سوارش بشم چطور میتونم از ایشان شکایت کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین با جلب نظر کارشناس مربوطه نمایید تا خسارت مشخص شود و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید