مشاوره حقوقی رایگان - اجازه کار و اقامت اتباع

سلام سوال من این است که هم اکنون ایا اتباع افغان اجاز کار و اقامت در استان مازندران را دارند یا خیر؟

پاسخ ها :

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

با سلام اگر کارت آمایش یا گذرنامه معتبر داشته باشید شرایط برای شما راحت تر می باشد.

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

با سلام اگر کارت آمایش یا گذرنامه معتبر داشته باشد شرایط شما بهتر می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بهتر است موضوع را از طریق اداره امور اتباع پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید به امور اتباع خارجه درخواست اجازه کار را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق امور اتباع پیگیری کنید
به نظر امکان کار در استان مازندران وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت تکمیل بودن مدارک اجازه کار دارند.