مشاوره حقوقی رایگان - قرار وثیقه

سوال اول: اگر کسی در زندان به جرم چک برگشتی باشد و بابت یک پرونده ای دیگر که مربوط به خیانت در امانت باشد به جلسه ی بازپرسی احضار شود آیا بابت این جلسه قراری رو قرار قبلیش اضافه میشود؟
سوال دوم: چنانچه کار آزادی پرونده چک برگشتی در همان روز بازپرسی انجام شود چطور؟ آیا قراری صادر میشود یا چون به زندان بازمیگردد سپس آزاد میشود مشکلی ندارد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هر جرم و یا تخلف قرار مخصوص به خود را دارد.
اگر از جرم اول تبرئه شوند با توجه به جرم دوم می توان مجرم را با قرار جدید بازداشت نمود اما اگر فرد در زندان باشد و قرار قرار بازداشت در همان مکان باقی می ماند

یک وکیل

سلام" هر جرمی متناسب با مجازات آن و ضرر و زیان مدعی خصوصی قرار تأمین و کیفر مختص خود را دارد و رفع یکی تأثیری در دیگری نخواهد داشت .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هرقراری متناسب جرم صادرمی شودبنابراین اگرقرارجدیدصادرشودبایدتأمین شودزیراشایدقرارجدید چندبرابرقرارفعلی باشد.موفق باشید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارئه نمودند