مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مکالمه پیامکی در دادگاه

سلام یکی از اقوام به تازگی یک اسکرین شاتی پیدا کرده که در این اسکرین شات در یک مکالمه پیامکی بین عمو و شوهر عمه اول،عمو به شوهر عمه دوم که از این مکالمه اطلاعی نداره توهین و افتراه ناموسی زده،آیا اگه این فرد این اسکرین شات را برای شوهر عمه دوم بفرسته و شوهر عمه دوم از عمو شکایت بکنه مشکلی برای کسی که این اسکرین شات رو ارسال کرده پیش نمیاد؟ اگه قراره مشکلی پیش بیاد حکم دادگاه و میزان جرم فرد ناشر چقدره؟ اگه شوهر عمه دوم راضی باشه چی؟ این قضیه خیلی اضطراریه مرسی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً اسکرین شات دلیل محسوب نمی‌شود صرفاً یک اماره می باشد که می تواند به دادگاه محترم کمک نماید