مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام
در زمان ازدواجم با پسری آشنا شدم و فقط در حد چت و عکس و تلفن ارتباط داشتیم و رابطه جنسی ای درکار نبوده و الان پسر تهدید می‌کند اگر به دیدنم نیایی عکس و اسکرین برای همسرت میفرستم
اگر این اقدام صورت گیر پای پسر هم گیر است؟؟ مجازات چه می باشد؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
عمل نامبرده جرم است و قابل پیگیری است و مجازات