مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات ساختمان مسکونی

باسلام و عرض ادب و احترام خدمت شما. در رابطه با سوال قبلی خودم در رابطه با سقف پشت بام خانه که نم داده بود که فرمودید هزینه ایزوگام به اندازه متراژ واحد ها تقسیم میشود هزینه گچ کاری سقف واحد و رنگ پلاستیک به چه صورت تقسیم می‌شود والان سه ماه که کسی بامن همکاری نمیکنه برای درست کردن پشت بام و سقف داخل واحدم چون رفتن به داخل واحد با این شرایط غیر ممکن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هزینه ها به طور کلی در مشاعلت با کلیه ساکنین است و شما میتوانید بعد از انجام کار ، دادخواست مطالبه وجه دهید و برای ورود به ملک نیز اظهارنامه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بر اساس متراژ محاسبه و پرداخت می شود