مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه متوفی

پدر من ازسال 98 تومور مغزی داشت وپارسال فوت کردن. اکنون مادرم وبردارم مبایعه نامه ای درسال 99 اوردن میگن بابا خونه اش را به نام اونا زده‌ وبقیه هیچ چیزی نداده. ایا این‌مبایعه نامه قابل قبول است. و مادرم میتونن خونه را به نام خودش کند؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مبایعه‌نامه شرایط لازم را داشته باشد بله معتبر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اگر به آن مبایعه نامه دسترسی داری دادخواست ابطال بده اگر نداری اول دادخواست تقسیم ارث بده بعد که اونا ان مبایعه نامه را ارایه دادند شما انکارکن و دادخواست ابطال ان را بده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر شما در زمان معامله در سال 99 سلامت عقل داشته و با اختیار امضاء کرده باشد و مبایعه نامه نیز به صورت قانونی تنظیم شده باشد در این صورت معامله صحیح است.