مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام. بنده از یکی ماشین حواله ای خریدم اقساط بانک را تموم کردم و برگ تسویه گرفتم ولی متاسفانه طرفم شمارشو خاموش کرده خونه پدرش هم که مراجعه کردم میگن باهاش رابطه ندارند زندگیش جداس و اگه اونورا پیدام بشه به جرم مزاحمت تهدید به شکایتم کردن هم شاهد دارم هم برگه دست نویس که خودمون نوشتیم نمیدونم چکار کنم خواهشا کمک کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " اگر مبایعه نامه دارید ، الزام فروشنده را به انجام تعهدات و انتقال سند مالکیت از مرجع قضائی صالح تقاضا نموده و مزاحم بستگان درجه اول فروشنده نیز نشوید .

پرسشگر :

یه برگ دستنویس و شاهدای ماجرا چیز دیگه ای ندارم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

مهدي  منصوري

جناب آقای مهدي منصوري :

درود.اگر خودرو در رهن شرکت خودرو ساز می باشد با تقدیم دادخواست الزام فروشنده به فک رهن و سپس الزام خوانده به حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی و انتقال سند رسمی خودرو به نام شما علیه نامبرده طرح دعوی نمایید.