مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند خودرو

سلام خسته نباشید من از بنگاه خودرو یه ماشین دیگینتی خریدم مدل 1401 به قیمت 1220 م تمام پول بنگاه رو پرداخت کردن بنگاهی گفت سند رو 16 مهر به اسمت می‌زنیم منم 8 مهر خرید کرده بودم
ماشین رو هم یه نفری به بنگاه فروخته ولی اون یارو ماشین رو با چک خریده آورده به بنگاهی که من خریدم ماشینو فروخته الان یارو 800 میلیون بدهکاره به صاحب سند جواب درست حسابی هم نمیده الان درست یک ماه هست ماشین هم بعد از خرید من تا الان 100 میلیون کرون شده بنگاهی میگه از اون قیمتی که خریدی از من من اونو میدم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما کمی مبهم است آیا می توانید در این خصوص تماس بگیرید