مشاوره حقوقی رایگان - راننده کمکی برای پلاک معلولین

درود
بنده معلول جسمی حرکتی می باشم و در تاریخ 4/98 نصب پلاک معلولین کردم از بنده راننده کمکی خواستن معرفی کنم و شرایط راننده کمکی حتما باید از اعضاء خانوده پدر مادر همسر فرزند خواهر و برادر باشد.
بنده مشکلی برام پیش آمده متاهل نیستم پس گزینه های همسر و فرزند خط می خوره
پدر و مادر بنده بخاطر شرایط سنی بالا دیگر مجاز به رانندگی با خودرو نمی باشن
خواهر و برادری که گواهینامه رانندگی داشته باشد را ندارم خواهر زاده خود را معرفی کردم ولی پلیس راهور شهرستان قبول نکرد و می گویند باید حتما از اعضا درجه خانواده پدر، مادر، همسر، فرزند، خواهر، برادر باشد حال بنده باید چکار کنم؟؟
بنده رفتم نزد رئیس پلیس راهور و مشکلم را گفتم ولی راهنمایی نتانستن بکنن
و سوال دارم:
یعنی شخصی که کسی را نداشته باشد دیگر مجاز نیست که راننده انتخاب کند؟؟
یعنی بنده نمیتانم فردی را به عنوان راننده استخدام کنم؟؟؟
بنده معلولیت خیلی شدید جسمی حرکتی هستم و با دو عصا زیر بغل راه می روم و قادر به رانندگی به مدت طولانی نیستم خواهش می کنم از مسئولین که بنده را راهنمایی کنن که چکار کنم تا بتوانم خواهرزاده خود را بعنوان راننده کمکی معرفی کنم؟؟؟
بنده م.ن ساکن شهرستان گرگان می باشم با تشکر از زحمات مامورین محترم

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

سلام. قانونا بستگان درجه دو هم شامل حال شما میشه.به ریاست شماره گذاری ناجا مراجعه فرمایید.