مشاوره حقوقی رایگان - زندان قزلحصار رییس واحد ...

سلام من یه زندانی دارم در قزلحصار همسرم در اثر درگیری با متهمین زندان جراحت زیادی برداشته ولی هیج گونه بازخواستی از اون افراد بعمل نیومده انگار سهوا با نظارت رییس واحد و به دستور ایشون انجام شده قبل از این درگیری همسرم به جرم اغتشاش در زندان ده روز به در بسته اعزام شده در صورتی که هیچ اغتشاشی نبوده چرا که دوربین های زندان واتاق ها باز گوی صحت عرایض بنده رو بیان میکنن کجا باید از رییس این واحد شکایت کنم

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام دوست عزیز
شما میتوانید به حراست و اداره بازرسی زندان‌ها از مدیریت زندان شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را به دادستانی و قاضی ناظر اجرای زندان اطلاع دهید تا رسیدگی شود