مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به بردن آبرو

سلام وقت بخیر..خواهر من مدتی با یه اقایی در ارتباط بودن (فقط تلفنی) و خب جدا شدن
بعد از اونموقع این اقا مدام خواهر منو تهدید میکنه ک به همه میگم باهام بودی ب بابات میگم ادرس خونتونو پیدا کردم و حرفای این مدلی..میشه لطفا راهنماییم کنید ک ما باید چیکارکنیم ک خدایی نکرده همچین اتفاقی نیفته..میشه ازش شکایت کنیم؟البته جوری ک خانواده مطلع نشن از موضوع..ایا ممکنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است حتما به خانواده خود اطلاع بدهید