مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت بیمه نکردن

با سلام اینجانب مدت هشت سال برای شخصی کار کردم و مرا بیمه نکرده به اداره کار شکایت کردم طرف هم اقرار داشته که بنده هشت سال کارگرش بودم اما چون پارتی داشت حق مرا پایمال کرده آیا میتوانم حقم را زنده کنم موضوع کار در زمان احمدی نژاد بوده به بهانه اینکه آقای احمدی نژاد همه کارگران را بیمه میکند از پرداخت حق بیمه من خودداری کرده آیا میتوانم حقم را زنده کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله از هیات تشخیص و هیات حل اختلاف این امر را پیگیری کنید