مشاوره حقوقی رایگان - سلام ما 7ماهه که عقد کردیم همسرم نه خونه ای برام تهیه کرده نه کنارمه منو بلاتکلیف گذاشته

سلام 7ماهه که عقد کردیم همسرم ن خونه ای برام گرفته نه کنارمه زمانی هم که من اعتراض میکنم که چ زندگیه که برام درست کردی میگه ناراضی هستی برو طلاق بگیر چ درخاستی بدم که ایشون تکلیف منو زودتر مشخص کنه

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

مطالبه نفقه...مطالبه مهریه ...الزام به تهیه منزل مشترک سه تا کاریه که می توانی انجام دهید