مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

من یماه پیش یه ماشین معامله کردم پنج تومن نقد و 55تومن دوروز بعد دادم و 93تومن چک دادم که تاریخش 5ابان بود از اول قرار شد وامم اومد پولو بدم که بعلت مسدودی وامها فعلاپول ندارم اما ایشون چکمو میخاد بزاره اجرا و میگه دوبرابر باید پس بدی حالا از اول هیچ قولنامه و کارت ماشین نداد قرار شد بعد گرفتن 55ملیون بده که هر چی رفتیم و اومدیم نداد ماشینم پس نگرفت قولنامه رو من یه عکس گرفتم که هیچ جریمه ای ننوشته و بعدا خودش اضافه کرده میخام ببینم میتونه خودش هر چی بخاد اضافه کنه من پولو جورکنم بدم یاصبر کنم قانونی پیش بره چیکار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
خیر
شخص نمی تواند سر خود بعد از انشای قرارداد هرچیزی دلش خواست بهش اضافه کنه
طبق قرارداد عمل می شود