مشاوره حقوقی رایگان - عربده کشی .. توهین .. تخریب.. ورود به حریم شخصی

باسلام خدمت وکلای صبور وزحمت کش شخصی که قبلا درمورد یک معامله ماشین و مبلغی بدهکار بوده و هست بهم ازم خواست سند رو بنامش تنظیم کنم یا وکالت بهش بدم منم خواستم تسویه کنه بعد که ایشون بعداینکه مغازه رو تعطیل کردم وداخل یک پاساژ ومجتمع تجاری مغازه دارم وارد مجتمع شده وپرده ی که روی اجناس جلو مغازه کشیدم رو کنار میزنه ومقداری از اجناسم رو تخریب میکنه ودوستش با موتور از بالای اجناس رد میشه و شروع به فحاشی و عربده کشی میکنن حال چه عنوان شکایتی علیه ایشون مطرح کنم که مجازاتش رو بکشه و اسون از این جریان رد نشه میخوام سخت ترین اقدام قانونی علیه ش انجام بدم باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
تحت عنوان مزاحمت ، توهین و در صورتی که فحش ناموسی داده شده است قذف ، و ورود به عنف می توانید شکایت کنید