مشاوره حقوقی رایگان - اداره کار و کارگر و کارفرما

بنده در شرکتی کارگر هستم و مدت 2سال سابقه کار در این شرکت دارم و 10 م تومان سفته بابت ضمانت حسن انجام کار داده‌ام و لی چند ماهی است که انبار دار شرکت از کارانصراف داده و انبار بدون انبار دار اداره میشود لذا چون داماد رییس شرکت ، مدیر تولید و ایضاً انبار هم توسط وی اداره میشود و بنده نیز کمک انبار دار و همچنین نیرو خدماتی هستم و وقتی کسی وسیله‌ای میخواهد با نظر مدیر تولید وسیله به وی داده میشود حالا رییس شرکت از بنده تقاضای یک سفته 20م تومانی دیگر مضاف بر آن سفته حسن انجام کار خواسته و هیچ مدرک و رسیدی بابتش نمی‌دهد و بنده از دادن سفته 20تومانی امتناع کردم و ایشان به بنده گفته که یا سفته یا اخراج ؟
حالا میخواستم بدونم که آیا همچین حقی دارد یا خیر ،?
دوماً اینکه عیدی و سنوات و حق اولاد این دوسال را نیز کامل پرداخت نکرده است آیا امکان گرفتن حق و حقوق وجود دارد
سوما اینکه در تاریخ /1401/08/03 طبق معمول با سرویس شرکت به محل کار آمدم وبعد از ورود بنده به حیاط کارخانه ،،شرکت،،از ورود به سالن تولید ومحل کار ممانعت بعمل آمد و به بنده اجازه ورود ندادند و وقتی دلیل این امر را خواستار شدم مدیر تولید که در حیاط شرکت بود گفتند که مدیر عامل شرکت گفته است که یا سفته سفید امضاء کرده و در غیر اینصورت اخراج .
چهارما از قراردادهای کارگران هیچ کپی ورسیدی به کارگران داده نمیشود فقط موقع امضاء آن ما با گوشی تلفن همراه یک عکس از آن میگیریم البته بدون امضا و مهر شرکت
و در آخر اینکه از مدت زمان قرارداد بنده هنوز یک ماهی باقی مانده است آیا امکان گرفتن حق و حقوق خود تا این تاریخ هست و آیا امکان برگشت بکار وجود دارد یا کارفرما خود مختار است
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

درخواست سفته از طرف کارفرما مطالبه عیدی و سنوات