مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال مالکیت و قوطی گوشی میزو m6t

باسلام خسته نباشید من یک دستگاه گوشی موبایل میزو M6T ازبرنامه آگهی که یه نفر با این شماره تلفن......... به قیمت دوروبره 2 میلیون تومان خریداری کردم و قرار بود صبح فردا قوطی گوشی و انتقال مالکیت را انجام بده ولی تلفنش را کلا خاموش کرد الان چند روزه الافم واز آن مقام والا درخواسته راهنمایی و کمک را دارم باتشکر

پاسخ ها :

عدم انتقال مالکیت گوشی خریداری شده خرید و فروش از طریق سایت درج آگهی خرید گوشی