مشاوره حقوقی رایگان - قسم و سوگند در دادگاه

با سلام، آیا می‌توان در یک دعوای دادگاهی که سندی مکتوب وجود ندارد، از طرف مقابل که در جریان امر قرار دارد ولی بنا به دلایل شخصی و منفعتی منکر امر مورد نظر است ،از قاضی تقاضا کرد که هر دو طرف (خواهان و خوانده) دستور قسم و سوگند به قرآن گرفت؟ یعنی هر دو طرف در حضور قاضی (با دستور قاضی) سوگند و قسم بروی قرآن بخورند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ادله اثباتی وجود نداشته باشد شما میتوانید درخواست سوگند توسط طرف مقابل را نمایید
و در صورت اقامه سوگند توسط طرف مقابل ، دعوا رد خواهد شد
و نوبت به سوگند شما نخواهد رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد