مشاوره حقوقی رایگان - مدت اعتبار معامله تا درخواست تامین خودرو

با سلام
یک خودرو در تاریخ یکم فروخته شده و خریدار در تاریخ بیستم ادعا نومده که قیمت ماشین با قیمت توافق شده اختلاف فاحش دارد و درخواست تامین می نماید..
آیا این مدت 20 روز که خودرو در اختیار شخص بوده از نظر دادگاه تاثیری در قبول نکردن درخواست تامین وی از طرف دادگاه دارد یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر تاثیر ندارد موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر تاثیری ندارد

و اگر خودرو به قیمت بالاتر فروخته شده باشد خریدار میتواند به استناد خیار غبن قرارداد را فسخ نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام علم و اطلاع خریدار از قیمت در زمان قرارداد مهم است