مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اخذ سند سهم الارث

بسمه تعالی
وکیل محترم سلام
اپارتمانی به متراژ 43 متر در جنوب شهر تهران ارثیه مادری است که در تیرماه سال 1396 به رحمت خدا رفته و برای 4 دختر و2 پسر ارث گذاشته شده , بلافاصله پس از دفن مرحومه سه خواهر و یک برادر با در اختیار گرفتن وکیل و اخذ گواهی حصر وراثت و گذراندن مراحل قانونی سهم الارث خود را طبق قوانین شرع اسلام به غیر واگذار کردند وبه دیگر خواهر و برادر اعلام کردند که شما هم بروید وسهم خود را بفروشید که یک ونیم دانگ برای یک برادر و هفتادو پنج صدم درصد برای یک خواهر باقی گذاشته اند ,, هم اکنون پس از گذشت 67 ماه از این واقعه هنوز یک خواهر و برادر سهم خودر را نفروخته اند وفرد خریدار اجرت المثل این مدت را نیز پرداخت نکرده است .
در حال حاضر ان خواهر و برادر ,حتی هیچ سندی اعم از گواهی فوت و گواهی حصر وراثت ,, و سند اپارتمان فوق الاشاره را در دست ندارند چون وکیل مربوطه مدعی است که همه اسناد را به دولت تحویل داده تنها چیزی که در دست دارند فتوکپی مبایعه نامه و فتوکپی مدرکی که بهشت زهرا ارائه داده که حاوی دفن در کدام قطعه و ردیف میباشد .
لطفا راهنمایی بفرمایید ...ان خواهر و برادر چگونه میتوانند با طی کردن مراحل قانونی سند سهم الارث خودشان را بدست بیاورند ...
انچه که مشخص هست وجود گواهی فوت و حصر وراثت و سند قبل از فوت مادر و سند سه دانگ وهفتادو پنج صدم درصدی اگر وجود داشته باشد میتواند کمک شایانی به این دو وارث باشد .
لطفا راهنمایی بفرمایید که این دو وارث چگونه میتوانند سند دانگ خود را دریافت کنند و چه هزینه هایی را در این مسیر باید پرداخت کنند ؟!؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید ابتدا مدارک برگ انحصار وراثت و گواهی فوت ، سند مالکیت
و ... را تهیه نمایید
و به اداره ثبت مراجعه نمایید و درخواست بدهید