مشاوره حقوقی رایگان - منظور از این رای دادگاه تجدید نظر چیست

با سلام، ما شکایتی حقوقی داشتیم که دادگاه اول دادنامه نهایی را صادر کرد و پرونده را بست و برای تجدید نظر اعتراض کردیم که این دادنامه را دادگاه تجدید نظر ارسال کرد برای ما:
ضمن نقض دادنامه تجديد نظر خواسته جهت رسیدگی ماهیتی به دادگاه بدوی اعاده گرديد

منظور چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای دادگاه بدوی نقض شده است و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شود