مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

من فروردین بچم بدنیا اومد و از بیمارستان به علت اعتیاد خودم گفتم ک نمیخوام ببرمش و پیگیر بودم کلا از بیمارستان تا بهزیستی بردنش و بهزیستی یکبار که رفتم اصلا نزاشت نه بچمو بغلش کنم و حتی بخوام برای داشتنش کاری کنم و خیلی راسخ گفت ک قیدشو بزن و اینکه من بهشون گفتم من کارای خونه و محیط امنمو دارم درست میکنم ولی اونا نامه از قو قضاییه گرفتم و من دوباره تاکیدد کردم بچمو میخوام الان زنگ زدم میگه دادیم تو ی خانواده من میتونم شکایت کنم بچمو بگیرم یا اصلا بفهمم کجا رفته؟

پاسخ ها :

پس گرفتن فرزند از بهزیستی پس از ترک اعتیاد پس گرفتن فرزند از بهزیستی