مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده حق فسخ دارد ؟

سلام. بنده یک ملکی خریده ام و چند فقره چک داده ام. متن قرارداد به این صورت تنظیم گردیده که چنانچه هر فقره از چک‌ها به هر نحوی پاس نگردد مبایعه نامه توسط فروشنده فسخ. من دوروز مونده بود به تارخ چک ب حسابم پول ریختم حتی بیشتر از مبلغ چک. فقط یک اشتباهی که کردم تارخ چک 25 ام بود من 26 ام ساعت 10 شب چکو ثبت کردم. و فروشنده از بانک یک برگه گرفته که من تو اون تاریخ چک ثبت نکردم و میگه بایستی مبایعه نامه فسخ گردد. و اینکه مبلغ 200میلیون فی المجلس به فروشنده پرداخت کردم. ممنون میشم راهنمایی کنین. سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما در پاسخ به ایشان بگو در تاریخ سر رسید چک موجودی حساب بیش از اندازه مبلغ بوده و دارنده در آن تاریخ مراجعه نکرده است.