مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده شناسنامه

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
بنده این سوال را داشتم که اگر عکس شناسنامه را برای شخصی فرستاده باشیم اما در آن کد ملی پدر و مادر رو پوشانده باشیم و شماره شناسنامه شش رقمی هم پوشانده باشیم و فقط بقیه جزئیات مثل کد ملی تاریخ تولد اسم پدر و مادر و این ها معلوم باشد آیا می‌توانند سیم کارت به اسم بنده بزنند؟
زیرا تحقیق کردم و دیدم گرفتن سیم کارت نیاز به همان کد شناسنامه شش رقمی داشت که بنده خط زده بودم
و آیا میتونن با همان کد ملی و... از کل شناسنامه ما استعلام بگیرند؟
ممنون میشم جواب بنده رو بدبد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با کپی شناسنامه نمی توانند سبم کارت بگیرند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با امور مشترکین اپراتور مربوطه در میان بگذارید تا دقیقتر بررسی شود