مشاوره حقوقی رایگان - ادامه خدمت آزاده و جانباز اعاده به خدمت شده

با سلام بنده از آزادگان هشت سال دفاع مقدس هستم که دارای 100 ماه اسارت می باشم و دارای 45 درصد جانبازی می باشم دارای مدرک کارشناسی ارشد بوده و 32 سال سابقه خدمت ، در 1392/12/28 بازنشسته شده و در اول فروردین 1393 باستناد بن ک ماده 44 قانون برنامه پنجم اعاده به خدمت شدم از آنجائیکه باستناد ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه :
* چ ـ جانبازانی که قبل از تصویب این قانون به صورت پیش از موعد یا عادی و بدون سنوات ارفاقی بازنشسته شده‌اند با رعایت شرط سنی کمتر از شصت و پنج سال می‌توانند به خدمت اعاده و با تکمیل خدمت سی و پنج ساله خود و با رعایت شرایط عمومی به بازنشستگی نائل آیند.
* ز ـ آزادگانی که به دلیل استفاده از دو برابر شدن سابقه اسارت زودتر از خدمت سی سال بازنشسته شده‌اند، می‌توانند برای یک بار و با رعایت شرط سنی زیر شصت و پنج سال با بازگشت به خدمت، حسب مورد سی یا سی و پنج سال خدمت خود را تکمیل کنند و سپس با لحاظ عین سوابق اسارت به بازنشستگی نائل آیند.
درحالی که صندوق بازنشستگی باستناد دادنامه شماره 392 مورخ 1401/03/03 هیات عمومی دیوان عدالت اداری میگه با اعمال عین اسارت و خدمت انجام شده بیش از 40سال است و بازنشسته ام لطفا راهنمایی کنید نباید باستناد قانون برنامه ششم سوابق واقعی را تا 35 تکمیل کنم و سپس با عین اسارت اعمال شود و بازنشسته شوم یا ملاک رای هیات عمومی است .

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید