مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی سر

با سلام
دیه شکستگی سر شخص مذکر حدودا 6 بخیه و پارگی غضروف گوش همان شخص 4 بخیه و شکستگی سر مونث حدودا 3 بخیه بیشتره یا مو برداشتن آرنج دست شخص مونث که سه ماه استراحت بهش داده شده
ممنون میشم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ت یک سوم دیه کامل بین زن و مردی تفاوتی نیست