مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت مال غیر منقول

باسلام
پیامی روی گوشیم اومده که نوشته دادخواست شما به شماره... از طریق خدمات قضایی به شعبه.... ارجاع و با شماره پرونده و رمز شخصی ثبت شد.
وارد سامانه ثنا شدم ومتوجه شدم نوشته ((موضوع خواسته اثبات مالکیت مالی غیر منقول و وقوع اثبات بیع و خلع ید و مطالبه خسارت دادرسی همزمان با خواسته اصلی به شعبه ارجاع و در تاریخ امروز و ساعت 5:50 دقیقه صبح ثبت شده است))
البته نوشته خواهان کی هست اونم چندنفر ولی من نه اونارو میشناسم نه چیزی دارم که بخوان اثبات مالکیت کنن
امکان داره پیام اشتباهی برام اومده باشه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه و پیگیری کنید

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام بله ممکنه اشتباه ارسال شده باشه