مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام کیفری

با سلام و خسته نباشید. برای کسی ک حکمش اعدام بود و تاریخ 8/8تعیین وقت نظارت هست، و اینکه پرونده، مرحله 5ام توسایت ثنا شعبه احکام کیفری شهرستان بود ، حالا امروز نگاکردم نوشته پرونده مختومه شده، پرونده بنا بر اتهامات ب فلانی... اسم 4،5نفر... مبنی بر نگهداری، خرید و فروش اخفاو.. ب شعبه دیگری جهت رسیدگی فرستاده شد
سوالم اینه یعنی منظورشون اینه جلوی اجرای حکم گرفته شده؟ چون آخرین بار پرونده تو اجرای احکام بود، حالا نوشته ب شعبه دیگه ای برای رسیدگی فرستاده شده، مثلا چ شعبه ای میتونه باشه غیر از اجرای احکام.. میشه ب عفو امیدوار بود؟ ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

جهت کسب اطلاعات می بایست حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کنید