مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و عدم حضور متهم

شکایتی مبنی بر داشتن سلاح سرد ورود به عنف تهدید به قتل انجام دادیم متهمین نه تنها در 2 جلسه شورای حل اختلاف حاضر نشده که به مغازه برادرم رفته و اقدام به تهدید به اسید پاشی و تهدید به قتل با اسلحه کردند، حالا باتوجه به جرایم و عدم حضور در جلسات و نداشتن عذر موجه، چون آشنا هستن.. نظر قاضی درمورد پرونده چیه؟ ممنون و مچکر

پاسخ ها :

عدم حضور متهم در دادگاه ورود به عنف تهدید به قتل با اسلحه تهدید به اسید پاشی تهدید به قتل تهدید