مشاوره حقوقی رایگان - زمین مزروعی

باسلام یک زمین مزروعی عمومی روستایی در روستا وجود دارد که تقسیم نشده است جهت تقسیم این زمین امروز سر زمین سهمداران حاضر سدیم شوارای روستا و چند نفر ادعا کردند که زمینی که چندین سال هست از پدر بزرگ من به من رسیده وکشت میکنیم متعلق به سما نیست و شروع به تقسیم این زمین هم کردند چگونه باید حق خودمو بگیرم واز دست شورای کشاورزی روستا به کجا شکایت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به اخذ جزئیات است

شما باید با توجه به نوع مالکیت ، دادخواست اقامه نمایید و ..

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه علیه تمام کسانی که مدعی هستند دعوای اثبات مالکیت مطرح نمایید