مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت جانی و برخورد سوال برانگیز مامور 110

سلام.بنده پزشک هستم چندی پیش که مطب بودم خواهر بنده که متاهل هستش ودر خونه شوهرش سکونت داشت با بنده تماس گرفت وبا حالت بسیار پریشان درحالیکه خیلی اروم حرف میزد گفت که شوهرش اونو کتک زده وازمن تقاضای کمک کرد (چون چندین بار ازجانب شوهرش مورد ضرب وشتم واقع شده بود واون روز حتی ازمن خواست با پلیس برم) بنده با 110 تماس گرفتم به همراه مامور اعزامی به درب منزل خواهرم رفتیم اما شوهرش بیرون اومد و کتمان کرد وگفت من با همسرم مشکلی ندارم وبه بنده کلی توهین کرد.به مامور کلانتری گفتم “شما حداقل به این اقا بگین ازهمسرش ینی خواهر بنده بخواد بیاد توو حیاط خونه خود ایشون (ینی توو حیاط خونه همسرش) شما خواهرمو ببینین، باهاش صحبت کنین، حداقل حرف شوهرشو تایید کنه که موردی نبوده واینکه چرا با من تماس گرفته وحداقل از سلامتش اگاه بشین وبپرسین ایا امنیت جانی داره یا نه؟ چون شوهرش بارها خواهرمو تهدید به قتل کرده بود ومن دراون لحظه باتوجه به حال خواهرم پشت تلفن واقعا بیم جون خواهرمو داشتم چون بار اولش نبود وچندین بار بود خواهرمو کتک میزد ولی مامور کلانتری با لحن خیلی بدی به من گفت این اصلا وظیفه ی ما نیس وما نمیتونیم اینکارو بکنیم!!
ایا واقعا توو این شرایط که مرد اجازه خروج همسرشو نمیده وهمسرش یواشکی از یکی کمک خواسته وظیفه مامور 110 چیه؟؟ایا واقعا نباید از سلامت ایشون مطمئن میشد؟
(اینم عارض شم خدمتتون که بعدا فهمیدیم که این مامور با شوهرخواهرم اشنایی قبلی داشته اونم چون ایشون با زن اولش هم درگیری های این چنینی داشته واون مامور ایشونو ازهمون پرونده های قبلیش میشناخت که زن اولشو چندین با کتک زده وحتی پدرزنشو با چاقو زده)

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است